perjantaina

Perjantai 18.12.2009 (paria sairautta ja huolestunutta puhelua myöhemmin)

Kävin eilen lääkärissä. Ensimmäinen hyvä lääkäri, joka on sattunut eteeni koko vuoden aikana. Osasi diagnosoida sairauden samaks miksi sen itsekin diagnosoin. Lähetti labraan, verta otettiin (hihihii, kutittaa) ja (melkein) oksennettiin. Oltiin kumpikin väärässä, sekä minä että lääkäri. Streptokokki- ja Epstein-Barrin -viruksen testit turhaan. Ja maanantaina vielä verinäyte, koska tulehdusarvot jopa yli 100.
Eilen lääkärin jälkeen oli pakko mennä kouluun. Oppilaskunnan hallituksen järjestäytymiskokous. Hauskaa oli, en voine kertoa hauskoja anekdootteja, vaitiolovelvollisuus (ja kokoukset kaikille avoimia, hmm...) velvoittaa. Illalla tunsin oloni hyväksi ja lähdin Maunulan yhteiskoulun perinteiseen joulukonserttiin, jonka oli pakko olla huonompi kuin oulunkylän. Konsertti alkoi, ja kolme tuntia ja kaksikymmentäneljä minuuttia myöhemmin pystyin toteamaan, että se oli huonompi (ja pidempi). Maunula voitti kuitenkin Viikin noin sataviissataa - nolla. Molemmat kyllä vois tajuta, että ei kannata ottaa ihmisiä, jotka ovat kaikin tavoin musiikillisesti paskoja, esiintymään (Leo, jätä suosiolla leijonakuningas väliin).
Tänäänkin pakotin itseni koululle, kuumetta jo n 37 åstetta (OST!). Soitettiin ja katsottiin lätkää Santerin kanssa, melko miehekästä toimintaa. Voisin oikeastaan alkaa asumaan Santerilla ja kattelemaan siellä jääkiekko-otteluita rapakon takaa. Sitä on hauska katsoa, toisinkuin Mestistä.
Tulipa taas kirjoitettua turhaa tekstiä. Toisaalta eihän ketään ole pakotettu tätä lukemaan, omasta tahdostaan ne (5) tätä lukee.
Tykkäisin, jos Santeri kirjoittais (jää)blogia. Kirjoitan lisää, jos tulee asiaa.

3 kommenttia:

 1. Jos tulehdusarvot noin korkeella nii sussa on kyllä jotain vikaa, enkä todellakaan suosittelis kouluun raahautumista:D meitsi oli samas jamas joskus ja olin sairaalas monta päivää, tosin siin oli muutaki, mut silti

  ps. mäki tykkäisin jos Santeri kirjottas (jää)blogia

  VastaaPoista
 2. mestis! mestisblogia! ja joel ihan sama mitä me tehään, metsästetään poroja, paistetaan karhu/Karhu avotulella, se ei ole miehekästä!

  VastaaPoista
 3. Santeri, haluaisin esittää vastaväitteen, sillä homoseksi on aina yllättävän miehekästä.

  Irina, alan tuntea jo oloni hyvinkin terveeksi, en aatellu sairaalaan joutua.

  MESTIS!

  VastaaPoista