keskiviikkona

Keskiviikko 16.12.2009

Kolmatta päivää korkeassa kuumeessa, todella epämiellyttävää. Joka paikkaa särkee ja kolottaa eikä mitään jaksa tehdä. Nytkin buranan ja strepsilsin voimalla koneelle raahauduin. Eilen meni rock-konsertti sen takia ohi ja rakas ystäväni Otso Karhu laitettiin soittamaan bassoa. Se oli kuulemma soittanut ihan hyvin. Vois kyllä soittaa Santerille ja kysyä puhuiko Otso totta vai valehteliko se.
Taidan olla jonkin verran laiska kirjoittamaan. Enimmäkseen vain turhanpäiväistä paskaa, joka ei oikeastaan ketään edes kiinnosta ja sitäkin todella harvoin. Monet on sanonu mulle, että pitäis puhua asiosta ihmisille ja kertoa niille mitä ajattelen. Olen eri mieltä, koska mielestäni on tyhjänpäiväistä huudella jokaiselle vastaantulijalle mitä mieltä olen asioista, koska suurinta osaa se edes tuskin kiinnostaa. Jos joku haluaa tietää mun mielipiteistä tai tunteista, pidän enemmän siitä, että niistä kysytään suoraan, jolloin myös mielelläni vastailen, kun tiedän että jotakuta kiinnostaa.
Voisin joskus kun taas alkaa jokin asia vituttamaan suuresti kirjoittaa siitä tänne, koska ns. synkeimmistä tunteista on helpompi kirjoittaa ja niiden purkaminen on tärkeämpää (itselleni ainakin).
On muuten aina mukavaa huomata, että joku on alkanut lukemaan tätä blogia, koska ei tunnu kivalta, jos tietää kirjoittavansa vain itselleen. Ne harva muutama muukin lukija voisi ottaa muiden esimerkistä mallia.
Mun mielestä olis hauskaa, jos Santeri kirjoittaisi (jääkiekko)blogia.

PS. Me ei erottu, koska haluaisin "nussia muita muijia"
PSS. Mä en myöskään itke yksin himassa joka päivä, vaan nautin elämästäni.
PSSS. Jos kiinnosti niin kysykää toki lisää, vastaan aina joskus puhelimeen.

1 kommentti:

  1. maailmantuska! jääkiekkoblogit! fantastista... ja kyllä tää väri tasottaa sen, että kirjoitat vain ihmissyöjälepakoita synkemmistä asioista!

    VastaaPoista