torstaina

Torstai 11.3.2010

Tänään olen väsynyt ja angstinen. Pitkään aikaan en ole mitään saanut kirjoitettua, mutta toisaalta eipä ole ollut mitään kirjoittamistakaan pitkään aikaan. Kukapa jaksaisi kahdelle lukijalle kirjoittaa tällaista paskaa useammin kuin pari kertaa kuukaudessa.

Koska blogaajaidolini muoti-ikoni S. Kupiainen kertoi tekstitaidostaan, täytynee minunkin niin tehdä. Pistemääräni oli 2+3+3 = 8, joka kerrotaan luvun yhdeksän neliöjuurella, eli 24 pistettä. Se ei ole pettymys, koska preliminääristä sain samaisen pistemäärän. Jos jätän esseen väliin, olen päässyt jo läpi, mutta jos kirjoitan esseestä täydet pisteet, mahdollisuudet ovat vaikka minne. Joten esseestä riippuen arvosanani on mitä tahansa A:n ja E:n välillä (L, jos rajat laskevat alemmaksi kuin koskaan!).

Mitäs muuta, mitäs muuta. Koska on mahdollista, että joku lukee tätä blogia ja linkittää sen otsolle, en kerro mitä viime aikoina on tapahtunut. Otso ei saa tietää. Noh, olen katsonut paljon elokuvia. Myös ylioppilaskirjoituksiin olen lukenut, matematiikka alkaa olla puolessa välissä, vektorikirja sivulla 117 menossa.

Huomenna on mitä ilmeisimmin lastenkonsertti, koska lukusalissa on satoja kiljuvia pikkulapsia, jotka luulevet olevansa vitun koviksia. Jou, jou.

PS. Minua väsyttää ja olen angstinen.

2 kommenttia:

  1. heiheihei väsyny angstinen Joel, millon se pelaamissessio? viikoloppu ois ollu hyvä, mut kupsu on sillon varattuna... broidi osti vähän isomman ruudunki, joten pelinautinto on taattu, ellei pelata mun huonees pienel ruudul. ja just eilen harmittelin et miks et kirjottele useemmin, koska tää on ainoo mesta mist saan lukee mitä sulle kuuluu:)

    VastaaPoista
  2. mikset koskaan soita ja kysy mitä mulle kuuluu? santeri varmasti mielellään antaisi mun numeron jos se uskaltais.

    VastaaPoista