tiistaina

Tiistai 16.2.2010

2 aamua, OO-ERR!

Tänään, rakkaat lukijat, nöyrä kertojanne vastaanotti virallisen anteeksipyynnön vanhalta ystävältään, merikapteeni Leo Kuutilta. Kuutti lausui: "pyörrän puheeni, koalition on saatava sen ansaitsema jatko!" Jatkopaikaksi on yksimielisesti valittu UFF ja ajankohdaksi keskiviikko aamu.

Sen jälkeen muut elämän tärkeät asiat.

Safri Duo alkoi soimaan ja en kyseistä pumppua ole kuunnellut hurjien ala-aste vuosieni jälkeen. Synkät muistot jylisevät verkkokalvojeni valtatiellä kuin ne olisivat tapahtuneet viikko sitten 15 annoksen kumarassa keskellä veskun uima-allasta Matin oksennuksessa maaten. Hienoa musiikkia.

Seuraavaksi vuoroon muotiblogaaja Joel H.M Joensuu.

Joel, mitä olemme näkemässä päällänne torstain juhlallisuuksissa?
"Noh, alkupäivästä luultavimmin muotisuunnittelija S.J. Kupiaisen suunnittelema haalari ja siihen sopiva samaa sarjaa oleva kassi, josta lapset saattavat tai saattavat olla saamatta karkkia. Loppuillasta pukeutuminen on formaalimpaa ja asusteena toimiikin aina yhtä asiallinen frakki. Jalassa merikapteenin kengät."
Kiitän haastattelusta!
"Kiitos teille, muodin evankeliumin täytyy olla kaikkien kuultavissa!"

Hallituksella menee kovaa, asioihin vaikutetaan. Kuulun hallituksen uskontopoliittiseen työryhmään ja aion pitää huolta siitä, että äänestäjieni mielipiteet kuuluvat päätöksissäni! Ei enää myönnytyksiä enemmistön vallalle ja poliittiselle korrektiudelle! Maassa maan tavalla ja niin pois päin! Veteraanit taistelivat, jotta saisimme elää SUOMALAISESSA yhteiskunnassa, älkää unohtako veteraaneja! Kuopio/Seinäjoki here we come!

Sen lisäksi, rahani alkavat olla vähissä. Lahjoituksia otetaan vastaan rahana tai seksinä (merikapteenit älkööt vaivautuko!).

PS. Kaikki hyvät keskustelut alkavat natseista.

2 kommenttia:

  1. jätkä on puuttees=D kiva et kirjottelet taas. Ja lahjotan kyllä mun velat sulle, luutavasti ihan cashinä

    VastaaPoista
  2. myös cashmir vaatteita otetaan vastaan.

    VastaaPoista