keskiviikkona

Keskiviikko 3.2.2010

Haisen paskalle ja päätin, että en enää pitkään aikaan mene maaliin. Polvissa palovammat ja muutenkin hyväolo kaikin tavoin. Viime päivinä on tapahtunut paljon. Hiuksia on leikattu, elokuvia on katsottu, fysiikkaa on laskettu ja kuningassubu on luotu.

Aamulla fysiikan preliminääri. Tavoitteena klo 12 ulos luokasta. Sen jälkeen tanssin koko päivän alasti keskellä lumetonta talvimaisemaa kuusamon pohjoispuolella pienessä Nissinvaaran kylässä. Tai kirjoitan esseen otsikolla: "NadSat - kieli osana miljöötä Anthony Burgess'n romaanissa Kellopeliappelsiini". Se on pakko saada tehtyä pikinmiten, muuten jää lakki saamatta. Siis se hattu, joka saadaan kun lopetetaan lukio, ei henkilö.

Oisko teillä Subutexiä?

Koska koalitio on nyt myös virallinen prebileblogi täytynee mainita seuraavaa:

VUODEN KOVIMPAAN PARTYYN ENÄÄ 10 PÄIVÄÄ! ONKO SINULLA JO LIPPUSI PIKKUPENKKARIKAUDEN KOLEIMPAAN JUHLAAN? LIPPUJA EI MYYDÄ!

Pakollinen mainos hoidettu, seuraavaksi haastattelemme muotiblogaaja Joel H.M Joensuuta

Mitkä ovat alustavat tunnelmat ja suunnitelmat?

"No, tässä olen jo pohtinut illan aikataulut aika selviksi ja muun viikonlopun sen ympärille. Voisin alkaa jo oikeastaan hamstrata väkevää pihlajanmarjaviiniä alkosta juhlatilaisuutta varten."

Lukijat vaativat tietää, millaista pukeutumista "hooämmältä" nähdään kyseisissä juhlissa?

"No, juhlan pukukoodinahan on smart casual, joten pukeutuminen tulee olemaan sen mukaista. Saatamme nähdä koalition hyvän ystävän, muotisuunnitelija S. Kupiaisen, uutta mallistoa."

Kiitos haastattelusta kaikkien kiireidenne keskellä.

"Kaikin mokomin, kysyvälle vastataan aina."

PS. Yrittäkää siitä repiä symbolisia piilomerkityksiä.

1 kommentti: