tiistaina

Tiistai 19.1.2010/2

Kyllä arvoisa yleisö, tänään on kulunut tasan kaksi kuukautta kun aloitin blogin kirjoittamisen. Matkan varrella on ollut paljon iloja ja suruja ja muita kliseitä. Blogi jatkaa vielä muutaman kuukauden, kunnes joudun antamaan sen takaisin Lenolle.

Tänään olen pohtinut hyvin paljon uuden liikuntaharrastuksen aloittamista. Tällä hetkellä vahvimpia ehdokkaita ovat hapkido, taekwondo ja brazilian jiu-jitsu. Päättäminen on melkein yhtä vaikeaa kuin aikatauluttaminen. Jos lopettaisin kaiken muun voisin aloittaa kaikki kolme. Toisaalta, JoPo on lähellä sydäntäni, kuten myös soittotunnit ja ihanat bändit, joissa soitan (uusimpana lisäyksenä Saint Rasta, vai mikä se oli). Toisaalta, jos saisin siirrettyä soittotuntiani tiistaisin aikaisemmaksi, voisin hyvillä mielin aloittaa taekwondon ja samalla hinnalla käydä vieläpä joogaamassa! Sen jälkeen voisin lähteä muitten poikien kanssa harrastamaan katutappelua, nyt joudun aina menemään yksin kotiin.

Leo kertoi todella huonon vitsin mesessä.

Seuraavaksi blogi käsittelee jälleen kerran koulua, tuota meidän kaikkien sydämiä lähellä olevaa institutiota, jota me kaikki rakastamme. 3 esseetä palauttamatta, mikä on aina positiivista. Lee mainos, Fermin paradoksi ja Kellopeliappelsiini. Jos kellään on yhdestäkään ylimääräistä esseetä tehtynä, niin otetaan mielellään hyvään kotiin. Kyllä ne tässä lähiaikoina valmistuu, Satu antoi loppuviikon aikaa.

PS. Tänään oli Jamit. Mun hiukset on vaaleamman punaset.

3 kommenttia:

  1. ahahahaa NBC-vitsi!!!! pist juijuijuitreenit perjantaille 16-22... mul ois kirjallisuusessee f.d. dostojevskin idiootista koneella (ehk) jos 55 pistettä kelpaa.

    VastaaPoista
  2. niin ja ens avoimis ovis vähän progressoidaan sitä jamijamia, esim.. sointukuluilla? no oli tänäänkin jo tosi kaunista

    VastaaPoista
  3. joo, se oli vähän yksi toikkoista, myönnän.

    VastaaPoista