lauantaina

Lauantai 23.1.2010/3

Sorbus on siis virallisesti avattu. Samoin Magners, joka meni jo kokonaan. Seuraa analyysi.

Magners:
Vitun hyvä kuiva siideri.

Anteeksi, vaihdan nyt kappaletta. Tulin takaisin. Taste in menin valitsin. Seuraa analyysi.

Placebo - Taste in Men:
Siinä on paljon hienoa sanomaa ja jylhähkö bassoriffi.

Voisin kirjoittaa musiikkiarvosteluja kappaleista, joita kuuntelen seuraavassa aikayksikössä. Lasini on tyhjä. NAINEN, LISÄÄ JUOMAA!!! EIKÄ SORBUSTA! murr.... pitää vielä omat juomatkin sulle juottaa... EIKÖ TÄÄ JO RIITÄ???? MÄ OLEN TÄHÄN ASTI NAUTTINUT VAIN OMISTA JUOMISTANI LORTTO! Valitsen seuraavan kappaleen SAMALLA KUN HALUAN KUPPINI TÄYTENÄ! Valitsin kappaleen The Count of Tuscany. Seuraa analyysi.

Dream Theater - The C(o)unt of Tuscany
Dream Theaterin toisiksi paras kappale 2000-luvulla Octavariumin täydellisyyden jälkeen. Ei yhtä hyvä, mutta lähellä. Ylipäätään hieno albumi.

Tissit mainittiin. Koalitin ylpeyden aihe, eniten tissejä per minuutti verrattuna muihin blogeihin. Vodkaa ja omenamehua, yllättävän ok. Lisään tabascoa, flaiming apple picker niminen drinkki on syntynyt. Seuraa analyysi.

Muotiblogaaja Joel H.M Joensuu - Flaming Apple Picker
Omenainen maku. Tulinen jälkimaku. Loppuakohti tulisuus kasvaa entisestään.

Ja count of tuscany jatkuu, Petrucci astui juuri autoon. Seuraavaksi poistan. Hintalapun siis. Ei demoneita, heitä lisätään. Väsyttää. Pitäs varmaan dokaa nopeemmin. Kakku ei ole valmis, joten vielä ei juomapelit ala. This could be the last time you see me alive. Tämä saattaisi olla itsemurha viesti. Mutta onko se?

Luin tänään abi-äidinkielenkirjaa, ja siinä sanottiin, että esseen voi lopettaa retoriseen kysymykseen. Leo saapui! Se ei lopeta luovaa ajatusprosessiani. Soon alkaa. Vittu kun tää menee sekuntisekunnimmalta tulisemmaks. Leo on vessassa, kuka olisi uskonut, että hänen täytyy kakkia. Jos soon kohta kohta loppuisi, pääsisin eteenpäin elämässäni. Seuraavan kappaleen omistan leolle. Valitsen sen nyt, pieni hetki. Milja sano et tän kokonen anaalitappi. What did I do wrong/I just don't understand. Mä tarvitsen kaljaa. Leo rakensi Mordorin mustan portin! Kuvia tulossa. Keksittiin hauska vitsi, hihi. Seuraava kappale on tosiaan omistettu Leolle ja siinä on David Bowie. Seuraa analyysi.

Placebo feat. David Bowie - Without You I'm Nothing
Hieno. Niin paljon kaikkea henkilökohtaista asioita, jotka liittyy tähän.

Onna alkoi puhumaan mulle fbchatissä, pitää käyttää nyt osa energiasta siihen. Leo valitsi kappaleen. Seuraa analyysi.

Siiri Nordin - Sydämeni osuman sai
Laulaja on lesbo.

Sanojeni takalaittomista ajatuksieni osamääränpäähän, elämäni singulariteettipisteestä kuolemattomuuden; tiedon raja-arvo on mieltymysteni keskiarvo. Kuuntelen kun kuu taivaalla hiljaa kuiskaa, ja uskon uuden teologian. Seuraa analyysi.

Leo Kuutti - Uskomatonta paskaa
Se oli paskaa.

Eiköhän koalitio lopeta tältä illalta. Good night everybody!

PS. Genitalia.

3 kommenttia:

  1. mitä mitä:D mun kommentti ei oo tääl! damn!! se oli hilpee

    VastaaPoista
  2. et vaan vahvasta humalatilasta johtuen kyennyt sitä kirjoittamaan.

    VastaaPoista
  3. kirjotin mä. epäilen et ku piti niit kirjaimii heittää, nii meni väärin

    VastaaPoista